Csakrakarkötő - harmadik szem csakra

Rendelhető
Gyártó: Angyal Kristály
Termékkód: KARB000099
3 750 Ft(12.13 EUR)
( 2 953 Ft + 27% ÁFA)
Megveszem
db
Termék leírás

A harmadik szem csakra az intuíció központja, a belső tudás csakrája. Színe ibolya, indigókék. A felismerés, az intuíció, a belső értékek kifejlődése, az életünk teljességben való látása, az égi kommunikáció. A lila színhez kapcsolódó gyógyító minőségek a fizikai és spirituális megerősödés. Erősíti a meditáció hatását, ösztönzi az inspirációs képességeket. Ideális szín a belső megtisztuláshoz. Az élet értelmének a felismerését jelenti, a gyógyító erő, a misztika szimbóluma. Segít, hogy a spirituális élet mélyebb rejtelmeivel kapcsolatba kerüljünk. Az intuíció és a ráismerés területén van hatalmas szerepe. Harmadik szem csakra ásványai: ametiszt, fluorit, lepidolit

Az ametiszt a mértékletesség, a szellem köve, alázatossá és békéssé tesz. Fokozza az intuíciót, magához vonzza a jótékony hatású energiahullámokat, és távol tartja azokat a rezgéseket, amelyek árthatnak a testnek és a léleknek. Enyhíti a gyász okozta fájdalmat, csökkenti a színvakságot, jótékonyan hat a hasnyálmirigyre, és segít tulajdonosának leküzdeni az alkoholizmusra való hajlamot. Gyógyköve a mandulagyulladásnak, a légúti panaszoknak, tisztítja az aurát, megvéd a negatív hatásoktól, a mérgezésektől, az alkohol- vagy drogfüggőségtől, a rémálmoktól, megszünteti a pigmentfoltokat, enyhíti az ödémát.

A lepidolit rendkívül hasznos a stressz és a depresszió csillapításában. Lítium tartalma segít a hangulatváltozások és a rögeszmék és a depresszió felszámolásában. Kiváló minden érzelmi vagy szellemi függőség megszüntetésére; támogatja a szenvedélybetegségekből és bármilyen bántalomból való megszabadulást, beleértve az anorexiát is. Mint az "átmenet köve" szétosztja és újjászervezi a régi pszichológiai és viselkedési mintákat. Erősíti a függetlenséget, és arra sarkall, hogy önerőből érjük el a céljainkat. A lepidolit serkenti az intellektuális és az elemző képességeket. Mivel növeli az objektivitást és a figyelem–összpontosítást, felgyorsítja a döntéshozatalt. Arra világít rá, ami igazán fontos, és kiszűri a zavaró tényezőket. Lehetővé teszi, hogy kivonjuk magunkat mások hatása alól, és megőrizzük a szabad mozgásterünket. Nyugtató kő, amely enyhíti az alvászavarokat és az érzelmi stresszt; mély érzelmi gyógyulást biztosít. A lepidolit pontosan megjelöli a rendellenesség helyét, fölé helyezve finoman rezeg. Csillapítja az allergiát, erősíti az immunrendszert, újjáépíti a DNS–t, és segíti a negatív ionok létrehozását.

Termék változatok
Csakrakarkötő - koronacsakra
Rendelhető
Cikkszám: KARB000100

3 750 Ft

Csakrakarkötő - torokcsakra
Rendelhető
Cikkszám: KARB000098

3 750 Ft

Csakrakarkötő - szívcsakra
Rendelhető
Cikkszám: KARB000097

3 750 Ft

Csakrakarkötő - napfonat csakra
Rendelhető
Cikkszám: KARB000096

3 750 Ft

Csakrakarkötő - szexcsakra
Rendelhető
Cikkszám: KARB000095

3 750 Ft

Csakrakarkötő - gyökércsakra
Rendelhető
Cikkszám: KARB000094

3 750 Ft

Kapcsolodó termékek, kiegészítők
Ezüst ametiszt fülbevaló
Rendelhető
Cikkszám: FULEZ000011

3 500 Ft

Ametiszt pötty medál rövid, bizsu láncon
Rendelhető
Cikkszám: MEDB000030

2 200 Ft

Harmadik szem csakra medál láncon
Rendelhető
Cikkszám: MEDB000050

1 590 Ft

Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.